Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 350 g |
mleté vlašské ořechy | 150 g |
moučkový cukr | 150 g |
máslo nebo Stella | 250 g |
žloutek | 4 ks |
marmeláda višňová |
Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si brambory do poloměkka (ve slupce) a pokud máme zbylé z už... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Zázvor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, bio citróny omyjeme, nakrájíme i s... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...